english
Szecsi Tamas felso piros

 

               

Magamról

 


Galériák

 


Webdesign

 


Vendégkönyv

 


Kapcsolat

 


Hasznos

 

Tisztelt Látogató!

Remélem a weboldalam illetve az általam elkészített fotók elnyerték tetszését. Ha önnek vagy cégének bármilyen kreatív marketing anyagra (weboldal, szóróanyag, dekoráció) szüksége van kérem olvassa el az alábbiakat.

WEBDESIGN

Nincs cégének weboldala? Még nem határozta el, hogy mit is szeretne megjelentetni rajta? Mi segítünk a weboldal tartalmi felépítésében, természetesen a design-ban is. Ha nincsenek cégének kialakult egységes arculati elemei ebben is rendelkezésére állunk és egy komplett arculati tervvel (logók, színek, stb.) ellátott látványtervet adunk a kezébe. Optimalizáljuk oldalát a látogatói könnyebb navigálása érdekében, végrehajtunk egy kereső optimalizálást, hogy az ön számára értékes látogatók könnyen megtalálják az oldalt.

Bővebb információ: www.icfconsulting.hu

KIADVÁNYSZERKESZTÉS

Unalmasak, egyhangúak kiadványai? Elveszik a konkurencia kiadványai között? Erre is megoldást kínálunk! Névjegykártyák, meghívók, oklevelek, öntapadós címkék, brossúrák, füzetek, stb. kreatív tervezése, minden esetben egyedi design szerint. Természetesen itt is segítünk kialakítani az arculatot cége számára, ha ez már kialakult annak felhasználásával tervezzük kiadványait. Nálunk garantáltan nem tucatszoftverek által előre felkínált lehetőségekből választhat, mi valóban személyre szabott egyedi design-t kínálunk megrendelőink számára.

Bővebb információ: www.icfconsulting.hu

DEKORÁCIÓ

Telephelye, irodája nem jól látható helyen van? ügyfelei nehezen találják meg? Erra ajánlunk útbaigazító táblákat, molinókat. A dekorációs kellékek széles tárháza áll rendelkezésre! 2 illetve 3D-s megoldásokat kínálunk, a plasztikus betűktől kezdve a festett épületdekorációkig. Kirakat-autó-épület-fal, stb. felületek dekorálása, garanciával.

Bővebb információ: www.icfconsulting.hu


OLCSÓN-GYORSAN-JÓL

 

alsó piros 

   

 

 

html | css